La Cantina de la Touriste: Gjestekokk-middag med Lotta Olsson (Lola)
Denne uken, (03-05. november) Lotta Olsson (Lola)
servere sin unike ukentlige meny, sammen med Ny sjanse ved Kafé Mat & prat.
Kantinen på Engen behandlingssenter, Kafé Mat & prat forvandles til La Cantina de la Touriste under Bergen Assembly 8. september – 6. november 2022 - Yasmine Heptaederets syv sider!
Kunstneren Sol Calero presenterer en levende, permanent installasjon i kantinen drevet av Ny sjanse, et arbeidskvalifiseringssenter for innvandrere i Bergen.
Under Bergen Assembly 2022, vil gjestekokker i samarbeid med Ny Sjanse servere unike ukentlige tre-retters menyer for 300 NOK.
Denne uken, (03-05. november) Lotta Olsson (Lola) servere sin unike ukentlige meny sammen med Ny sjanse.
Lotta Olsson er eier og kjøkkensjef på Lola i Bergen. “For meg er det viktigste å skape en plass der gjester og ansatte senker skuldrene og har det fint sammen. Maten vi lager på Lola er ærlig, med store, rene smaker som man blir glad av. Til vår helg på La Cantina tar jeg med en gedigen erfaring fra profesjonelle kjøkken og restauranter i forskjellige land. Det skal bli fint å føre videre det jeg har lært til alle på kjøkkenet, på samme måte som jeg vil lære nye smaker og kombinasjoner for å skape noe godt og gøy til helgens gjester. Menyen blir, akkurat som på Lola, satt sammen av fine råvarer som vi smaksetter på vår egen måte: Med impulser fra hele verdens krydderhylle.”
Åpningstider
tirsdag–fredag, 11:00–15:00 (åpen kafé, lunsj)
torsdag–lørdag, 19:00–21:00 (middag med gjestekokker, bord må reserveres)
lørdag–søndag, 12:00–17:00 (åpen kafé, ramen)
Middag er kun tilgjengelig via forhåndsbestilling.
Bestill ditt bord her
Exhibitions
Side venues
Exhibitions
Side venues
Dato
Tid
Begivenhet
Sted