Yasmine og Heptaederets syv sider

Samling: Gjenstandene og deres historie

Bli med oss på Samling ved Bymuseet i Bergen, sammen med Kari Skarprud Pettersen (utstillings- og formidlingsleder) og Sølvi Vik (samlingsleder).

- >
  denicolai-provoost_photo-thor-brodreskift_dsc_6420-1.jpg

Har du noen gang lurt på hva som foregår bak kulissene på et museum? Hva er egentlig museets roller, hva skjer med gjenstandene når de kommer til museet, og hvor kommer de fra? Hvorfor samler vi? Når og hvordan oppstod museene? Hva skjer med objekter når de inngår i en samling? Vi inviterer publikum til å bli med oss på en «Gatherings» (Samling), hvor vi sammen med ansatte ved Bymuseet i Bergen, Kari Skarprud Pettersen (utstillings- og formidlingsleder) og Sølvi Vik (samlingsleder), får et innblikk i hvordan museer jobber med gjenstander og historiefortelling.

Arrangementet er et samarbeid mellom Bymuseet i Bergen og Bergen Assembly, i forbindelse med utstillingene Eyeliner (Denicolai & Provoost), Stream of Stories (Katia Kameli) og Pocket Folklore (Shirin Sabahi), og en del av formidlingsprogrammet til Bergen Assembly. Utstillingene kan du se på Bryggens Museum. Samtalen foregår på norsk.

Deltakelse er gratis, men krever at du registrerer deg på forhånd via e-post.

Exhibitions

Side venues

Exhibitions

Side venues


Dato

Tid

Begivenhet

Sted