Yasmine og Heptaederets syv sider

La Cantina de la Touriste: Gjestekokk-middag med Klint

Denne uken, (13-15.oktober) vil Klint
servere sin unike ukentlige meny, sammen med Ny sjanse ved Kafé Mat & prat.

- >
  la-cantina-de-la-touriste_sol-calero_bergen-assembly-2022_photo-thor-brodreskift_dsc_7087.jpg

Kantinen på Engen behandlingssenter, Kafé Mat & prat forvandles til La Cantina de la Touriste under Bergen Assembly 8. september – 6. november 2022 - Yasmine Heptaederets syv sider!

Kunstneren Sol Calero presenterer en levende, permanent installasjon i kantinen drevet av Ny sjanse, et arbeidskvalifiseringssenter for innvandrere i Bergen.

Under Bergen Assembly 2022, vil gjestekokker i samarbeid med Ny Sjanse servere unike ukentlige tre-retters menyer for 300 NOK.

Denne uken, (13-15. oktober) vil Klint servere sin unike ukentlige meny sammen med Ny sjanse.

Klint har lang erfaring fra restaurantkjøkken som tidligere kjøkkensjef på Allmuen, souschef på Katla og kjøkkensjef Bon Lio. Klint har også utviklet menyer for blant annet Dirty Vegan og arbeider nå med et nytt spennende konsept i Oslo.

Åpningstider
tirsdag–fredag, 11:00–15:00 (åpen kafé, lunsj)
torsdag–lørdag, 19:00–21:00 (middag med gjestekokker, bord må reserveres)
lørdag–søndag, 12:00–17:00 (åpen kafé, ramen)

Middag er kun tilgjengelig via forhåndsbestilling.
Bestill ditt bord her

Exhibitions

Side venues

Exhibitions

Side venues


Dato

Tid

Begivenhet

Sted