La Cantina de la Touriste: Gjestekokk-middag med Michelle Zhao & Lorayne Teo
Denne uken, (27-29. oktober) Michelle Zhao & Lorayne Teo
servere sin unike ukentlige meny, sammen med Ny sjanse ved Kafé Mat & prat.
Kantinen på Engen behandlingssenter, Kafé Mat & prat forvandles til La Cantina de la Touriste under Bergen Assembly 8. september – 6. november 2022 - Yasmine Heptaederets syv sider!
Kunstneren Sol Calero presenterer en levende, permanent installasjon i kantinen drevet av Ny sjanse, et arbeidskvalifiseringssenter for innvandrere i Bergen.
Under Bergen Assembly 2022, vil gjestekokker i samarbeid med Ny Sjanse servere unike ukentlige tre-retters menyer for 300 NOK.
Denne uken (27-29. oktober) på La Cantina de la Toursite presenterer Michelle og Lorayne et treretters måltid med smaker fra deres hjemland. Først ut er en salat fra Yunnan, som ofte spises under Ching Ming-festivalen (Gravfeiedagen), etterfulgt av en hverdagsrett med nudler fra Singapore, og avslutningsvis en ny tolkning av en klassisk Sørøst-Asiatisk dessert.
Michelle Zhao bor i Bergen, og vokste opp i den sørlige provinsen Yunnan i Kina. Hun er medeier av restauranten Banzha som åpnet i mai 2022. Michelle inviterer gjerne til middag hjemme, hvor hun hovedsakelig lager mat fra Yunnan. Å spre glede, å være i godt selskap og samtidig spise deilig mat er noe av det beste hun vet.
Lorayne Teo er fra Singapore og har bodd i Bergen de siste årene. Hun er glad i å lage mat for andre og dele maten hun er oppvokst med, med folk i sitt andre hjemland, Norge. Lorayne gleder seg til å dele smaker fra Sørøst-Asia med gjestene i La Cantina.
Åpningstider
tirsdag–fredag, 11:00–15:00 (åpen kafé, lunsj)
torsdag–lørdag, 19:00–21:00 (middag med gjestekokker, bord må reserveres)
lørdag–søndag, 12:00–17:00 (åpen kafé, ramen)
Middag er kun tilgjengelig via forhåndsbestilling.
Bestill ditt bord her
Exhibitions
Side venues
Exhibitions
Side venues
Dato
Tid
Begivenhet
Sted